160107180

 • Villa uthyres
 • 5 Rooms
 • 3 Bedrooms
 • 199 m²

Object details

 • County: Stockholm
  Municipality: Nacka
  District: Saltsjöbaden

  Rooms: 5
  Bedrooms: 3
  Size: 199 m²
  Plot size: 680 m²

  Access date: 2022-07-01
  Rental period to: Tillsvidare
 • House type: Annan
  Contract type: Företag
  Built: 1974
  Renovated: 2014
  Plan: På entréplan finns ett stort rymligt kök med öppen spis och matplats för 8 personer. I anslutning till köket finns ett bibliotek med två härliga läsfåtöljer och musikanläggning. En perfekt plats för avkoppling och trivsel. På samma våningsplan finns ett master bedroom med dubbelsäng, klädkammare samt nyrenoverat badrum med dusch. Från köket når man terrassen med vacker utsikt mot Vårgärdsjön.
  En trappa ner finns tvättstuga med dubbla tvättmaskiner och torktumlare, vardagsrum med vacker kakelugn, två sovrum samt nyrenoverat badrum med badkar och bastu med plats för 6 pers.


  Equipment: Kök: Fullt utrustat med öppen spis på
  Badrum: Dusch, badkar och bastu
  Tvätt: Tvättstuga i huset

  Ambient: En lugn gatan då huset ligger långt ut på vägen så är det få bilar som passerar vilket är perfekt om man har barn. Ett praktiskt garage med automatisk portöppning har plats för 1 bil, ytterligare två P platser finns vid tomten. Med knappt en minuts promenadavstånd från huset når man härliga badklippor samt sandstrand. Huset ligger i närheten och nästan direkt anslutning till ett naturreservat med en vacker skog och härliga promenadstigar med möjlighet att gå på klipporna längs med havet.


  Communications: Närhet till buss samt Saltsjöbanan.
 • Building structure: 2
  Internet: Ja
  Heating: Luftvärmepump
  Garage: Ja
  Plot type: Naturtomt

Description

Fantastiskt hus med havsutsikt, öppna spisar och bastu i Solsidan (Saltsjöbaden). Huset är på 199 kvm fördelat på 2 våningar med 3 sovrum. Huset upplevs som ljust och med sjö/havsutsikt både i norr som söder. Uteplats i söderläge samt terrass i norrläge. Uthyres möblerat/delvis möblerat endast till företag.

Extra information

Uthyres endast till företag.