200629130

 • Villa uthyres
 • 8 Rooms
 • 5 Bedrooms
 • 250 m²

Object details

 • County: Stockholm
  Municipality: Ekerö
  District: Ekerö

  Rooms: 8
  Bedrooms: 5
  Size: 250 m²
  Plot size: 779 m²

  Access date: 2020-08-17
  Rental period to: 2022-06-30
 • House type: Friliggande
  Contract type: Företag
  Built: 1987
  Renovated: Löpande
  Plan: EntrĂ© med stor hall med toalett och stor garderob i direkt anslutning. Stort modernt kök med plats för matbord och utgĂ„ng till terrass. Öppet till vardagsrum med kakelugn och separat matsalsdel i vinkel. TvĂ€ttstuga med separat ingĂ„ng pĂ„ samma plan. ÖvervĂ„ning med tre sovrum och stort badrum med separat dusch och badkar. Allrum med plats för TV och soffa och en öppen del. SuterrĂ€ngvĂ„ningen med tvĂ„ sovrum, kontor, badrum med bastu och tre stora förrĂ„d. Sjöglimt i tvĂ„ vĂ€derstreck frĂ„n alla rum i huset. Stor terrass med pool och poolhus och förrĂ„d, plan grĂ€smatta med robotgrĂ€sklippare. Solig tomt i syd/vĂ€st lĂ€ge. Högt lĂ€ge utan insyn i huset. Stor uppfart med plats för ca 7 bilar. Poolskötsel och viss trĂ€dgĂ„rdsskötsel kan/kommer ordnas av extern firma.

  Equipment: Kök: Fullt utrustat
  Badrum: Dusch, bad och bastu
  TvÀtt: TvÀttmaskin och torktumlare
  Ambient: Huset ligger i ett trevligt villaomrÄde med nÀrhet till vatten och natur. Badstrand och brygga inom nÄgra hundra meter. Dagis och skolor finns i nÀrheten.
  Communications: Buss som gÄr direkt till Brommaplan ca 50 meter.
 • Building structure: 3
  TV: Ja
  Internet: Ja
  Garage: Parkeringsplats
  Plot type: TrÀdgÄrdstomt

Description

Trevlig villa i ett naturnÀra villaomrÄde pÄ Ekerö. Huset Àr fördelat pÄ tre vÄningar om 250 kvm med fem sovrum, kök, vardagsrum, tre badrum, tvÀttstuga och hÀrlig tomt med altan och gÄngavstÄnd till vattnet. Uthyres omöblerat/ delvis möblerat endast till företag.

Extra information

Uthyres endast till företag.