181218105

  • Bostadsrätt
  • 5 Rum
  • 4 Sovrum
  • 180 m²

Objektdetaljer

  • Län: Stockholm
    Kommun: Nacka
    Adress:
    Område: Saltsjö-Boo

    Rum: 5
    Sovrum: 4
    Boyta: 180 m²
    Tomtstorlek: 3000 m²

    Tillträde:
    Uthyres t.o.m.: UTHYRD.
  • ByggnadsÃ¥r: 2008
    Renoveringsår: löpande
    Kök: Ja
    Planlösning: Villan bestående av 5 rum (3-4 sovrum) är välplanerad, rikligt med platsbyggd förvaring samt ett par hundra kvm klinkersatta terrasser i alla sollägen. I entréplan ligger trevligt kök med matplats direktåtkomst till uteplatsen som är en riktigt trevlig loungearea. Vardagsrum med hänförande utsikt och öppen spis. Generöst master bedroom med badrum en suite samt ytterligare ett sovrum och ett separat badrum med dusch. På det nedre planet finns sovrum med utgång till terrass. Badrum med separat dusch, badkar och bastu. Ytterligare ett sovrum med egen ingång samt ordentlig klädkammare. Rikligt med stämningsbelysning skapar kvällstid en härlig känsla. Bergvärme och solpaneler ger låga driftkostnader. Generös plan trädgårdstomt på entrésidan passar bra för dig med mindre barn som vill spela fotboll etc.

    Övre plan:
    Rymligt inbjudande vardagsrum med öppen spis och en hänförande utsikt. Det platsbyggda köket från exklusiva Lappvattnets snickeri är mycket funktionellt med köksutrustning från Miele. Köksfläkt från Thermex och vinkylen med plats för 25 flaskor är från Siemens. Stämingseld som vid sidan om vinkyl går på alcogel. Känslan att få gå ut och äta en riktig sommarmiddag på den fantastiska terrassen är obetalbar.
    Master bedroom, med tillgång till egen dusch och WC, är i bra storlek med platsbyggd förvaring. Från sängen har man utsikt över viken via fransk balkong. Andra sovrummet på planet är av ordinär storlek med plats för säng, skrivbord och förvaring. Tvättstugan rymmer tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt linneförvaring. Här finns dessutom all teknik som nätverkshub, automatsäkringar etc.

    Nedre plan:
    Härlig bredd på trappan mot nedre plan som bara till viss del ligger i souterräng. Till vänster ligger sovrum med utgång till den stensatta altanen. Utgång via stor skjutdörr i glas. Till höger ligger badrum med badkar samt separat dusch och WC. Här finns även en bastu med glasdörr vilket gör att man kan se ut över viken under bastubad. Ytterligare ett sovrum finns med egen ingång från norrsidan. I anslutning till sovrummet finns även mycket bra platsbyggd förvaring samt ett praktiskt förvaringsutrymme under trappan. I passagen mot detta sovrum finns även en mindre klädkammare samt pannrum med all teknisk utrustning för bergvärme etc.
    Utrustning: Kök: fullt utr.
    Badrum: dusch, bad, WC och bastu
    Tvätt: torktumlare, tvättmaskin och torkskåp
    Kommunikationer: Med bil tar det ca 25 minuter till slussen. Ångbåtsbryggan "Riset" som ligger med 4-5 minuters promenad från vår fastighet trafikeras av Waxholmsbolaget med reguljär pendeltrafik under perioden mitten av april till slutet av december. Du kan alltså båtpendla in till arbetet. Busstrafik körs med linje 421 och motorvägsbuss 441 vid högtrafik till och från Slussen.
  • Kabel TV: ja
    Internet: ja

Beskrivning

Ett fantastiskt ljus och makalös utsikt möter dig när du kliver in i denna arkitektritade villa belägen på sjötomt med panoramautsikt över Stockholms inlopp och Vikingshill. Uthyres möblerad endast till företag.

Övriga upplysningar

Uthyres endast till företag.