190128103

  • Villa uthyres
  • 3 Rum
  • 2 Sovrum
  • 115 m²

Objektdetaljer

  • Län: Stockholm
    Kommun: Tyresö
    Område: Gimmersta

    Rum: 3
    Sovrum: 2
    Boyta: 115 m²

    Tillträde:
    Uthyres t.o.m.: UTHYRD.
  • Villatyp: Annan
    Kontraktstyp: Företag
    Byggnadsår: 2004
    Renoveringsår: kontinuerligt
    Planlösning: Stort vardagsrum med köksdel i öppen planlösning med utgång till en liten uteplats och trädgården. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Två stora sovrum, badrum med badkar, dusch och bastu. Tvättstuga med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och grovbänk.
    Utrustning: Kök: fullt utr.
    Badrum: dusch bad och WC
    Tvätt: tvättstuga finns i bostaden
    Omgivning: Ca 150 meter till liten badplats i Albysjön och ca 300 meter till en större badplats med gungor och fotbollsplan. Mitt emot i viken ligger Alby friluftsgård med stor bad- och lekplats samt elljusspår. Skidspår spåras varje vinter. Där finns också Uddbygård med djur att titta på för barnen, ridstall, två cafeer, varav det ena är öppet hela veckan, det andra på helgen. Promenad till friluftsgården är 1 km från huset. Kommunen plogar en skridskobana om ca 4 km när isen ligger på sjön, och håller den fin dagligen. Gimmersta är omgiven av naturreservat och det är gångavstånd genom naturreservat till nationalparken Tyresta. Ca 1 km åt andra hållet ligger Tyresö slott med park vid en havsvik med gästhamn, Tyresö kyrka och Prins Eugens villa som nu är vandrarhem och .
  • Kabel TV: ja
    Internet: ja
    Uppvärmning: golvvärme
    Tomttyp: trädgård

Beskrivning

Del av villa på 115 kvm ligger i Gimmersta, Tyresö och består av ett helt våningsplan med egen ingång. Uthyres omöblerat.

Övriga upplysningar

Uthyres endast till företag.