Hyr ut bostad i Stockholm

Quality Living Stockholm har sedan 2013 varit det självklara valet när det kommer till att hyra ut sin bostad. Med över 20 års erfarenhet i fastighets- och mäklarbranschen och höga servicenivå hjälper vi dig som av olika anledningar ska hyra ut din bostad i Stockholm på grund av en ändrad livssituation till följd av exempelvis nytt jobb, provsamboende eller svårsåld bostad etc. Vi jobbar aktivt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för andrahandsuthyrningar och hitta en bra hyresgäst under trygga former.

Vi som arbetar på Quality Living Stockholm är registrerade Hyresmäklare inom SHRF (Sveriges Hyres och Relocation Förening) samt licensierade av FMI (Fastighetsmäklarinspektionen).

Många fastighetsägare, stora som små, vänder sig till oss när de har en bostad för uthyrning och vill hyra ut till en solid företagskund. Vi har en gedigen och upparbetad kundstock av företag, ambassader samt olika juridiska organisationer som kontaktar oss när de behöver företagslägenheter och företagsbostäder i Stockholm under organiserade och trygga former för en medarbetare eller kollega.

Vi vet vad det innebär att hyra ut en bostad. För att kunna känna sig trygg under uthyrningen av sin bostad är det viktigt att ordentliga hyreskontrakt upprättas, vi hjälper dig att upprätta trygga samt skräddarsydda hyreskontrakt i enlighet med Sveriges hyreslagstiftningar oavsett om det är privatuthyrningslagen (Lag (2012:978) om uthyrning av egen bostad) eller hyreslagen (12 Kap. Jordabalken). Vi följer FMIs regler och riktlinjer och håller oss konstant uppdaterade på det senaste gällande regler och lagändringar för uthyrning.

Vår ambition är att hela tiden arbeta på ett tydligt och transparent sätt för att uthyrningen ska kunna genomföras på bästa möjliga sätt. Vid registrering av din bostad hos oss ges du tillgång till att kunna matchas ihop med vår omfattande kundbas med hjälp av våra erfarna hyresmäklare som aktivt arbetar med den efterfrågan vi har från våra kunder. Vi finns med från att den första kontakten med oss tas, på visningar, som kontaktyta, tills dess att uthyrningen har nått sitt slut.

Utöver detta har vi upparbetade kontakter med utvalda mäklare som står redo att assistera er vid en försäljningssituation.

 

nyckel hemsida