190128103

  • Villa uthyres
  • 3 Rooms
  • 2 Bedrooms
  • 115 m²

Object details

  • County: Stockholm
    Municipality: Tyresö
    District: Gimmersta

    Rooms: 3
    Bedrooms: 2
    Size: 115 m²

    Access date:
    Rental period to: UTHYRD.
  • House type: Annan
    Contract type: Företag
    Built: 2004
    Renovated: kontinuerligt
    Plan: Stort vardagsrum med köksdel i öppen planlösning med utgÄng till en liten uteplats och trÀdgÄrden. Stora fönsterpartier som ger ett hÀrligt ljusinslÀpp. TvÄ stora sovrum, badrum med badkar, dusch och bastu. TvÀttstuga med diskmaskin, tvÀttmaskin, torktumlare och grovbÀnk.
    Equipment: Kök: fullt utr.
    Badrum: dusch bad och WC
    TvÀtt: tvÀttstuga finns i bostaden
    Ambient: Ca 150 meter till liten badplats i Albysjön och ca 300 meter till en större badplats med gungor och fotbollsplan. Mitt emot i viken ligger Alby friluftsgÄrd med stor bad- och lekplats samt elljusspÄr. SkidspÄr spÄras varje vinter. DÀr finns ocksÄ UddbygÄrd med djur att titta pÄ för barnen, ridstall, tvÄ cafeer, varav det ena Àr öppet hela veckan, det andra pÄ helgen. Promenad till friluftsgÄrden Àr 1 km frÄn huset. Kommunen plogar en skridskobana om ca 4 km nÀr isen ligger pÄ sjön, och hÄller den fin dagligen. Gimmersta Àr omgiven av naturreservat och det Àr gÄngavstÄnd genom naturreservat till nationalparken Tyresta. Ca 1 km Ät andra hÄllet ligger Tyresö slott med park vid en havsvik med gÀsthamn, Tyresö kyrka och Prins Eugens villa som nu Àr vandrarhem och .
  • TV: ja
    Internet: ja
    Heating: golvvÀrme
    Plot type: trÀdgÄrd

Description

Del av villa pÄ 115 kvm ligger i Gimmersta, Tyresö och bestÄr av ett helt vÄningsplan med egen ingÄng. Uthyres omöblerat.

Extra information

Uthyres endast till företag.