180702140

 • Kontorslokal uthyres
 • 13 Rum

Objektdetaljer


 • Län: Stockholm
  Kommun: Nacka
  Område: Vikdalen
  Postadress: Nacka Strand

  Rum: 13
  Bruksarea: 260 m²

  Tillträde:
  Information: Kontakta oss för mer information.
 • Kontraktstyp: Företag
  Byggnadsår: 1991
  Planlösning: Suverän planlösning i en elegant design med en välkomnande reception i entrén. Här finns totalt 13 rum alla med generösa ytor för ditt kreativa team. Fullt utrustat pentry med en trevlig matplats intill fönsterparti med grönskande utsida. Kapprum med två toaletter. Lokalen innehåller även datarum, arkiv/förråd samt lager. Lokalen är belägen på plan 3 av 3, hiss finns att tillgå.
  Omgivning: Mellan Nacka Strand och Nacka Forum, ligger Vikdalsgränd 10A och B, två väldesignade kontorsbyggnader från början av 90-talet. Centralt läge med direktaccess till väg 222. Fastigheternas läge, ett stenkast från Nacka Forum vittnar om det oslagbara serviceutbud som råder, här finns allt som borgar för en bekväm och effektiv vardag. Gott om erkända restauranger berikar kvarteren och erbjuder något för alla smaker. Allt från Mc Donalds utanför porten till Restaurang J i Nacka strand. I Nacka Forum ligger bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några.
  Kommunikationer: Centralt läge med direktaccess till väg 222, tät och väletablerad busstrafik till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheten. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL:s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm och Nybroviken.
 • Garage: Fastigheten har gott om utomhusparkering och ca 20 under tak. Parkering längs gatan mot en avgift.
  Tomttyp: Terrasserad tomt mellan fastigheterna.
  Hyresvärd: Fastighetsbolag
  Hyra: Kontakta oss för mer information
  Hyreslängd: Flexibelt

Beskrivning

Läcker kontorslokal belägen i Vikdalen, Nacka. Lokalen om 260 kvm har 13 fina rum varav 2 konferensrum, ett pentry och 11 privata kontor i olik storlek och karaktär. Goda kommunikationer med ca 15 minuter till Slussen med buss. Uthyres endast till företag.

 

Övriga upplysningar

Uthyres endast till företag.