Hyra bostad via företag i Stockholm

Är du på jakt efter att hitta en företagsbostad att hyra?

Sedan 2013 har Quality Living Stockholm varit ett självklart val för företag och juridiska organisationer i sökandet efter en företagsbostad i Stockholm.

Den svenska hyresmarknaden, i synnerhet Stockholms hyresmarknad, kan vara väldigt svårorienterad. Vi erbjuder en förstklassig tjänst med hög personlig service för att kunna hjälpa till att hitta och orientera er rätt. Med lång erfarenhet, ett brett kontaktnätverk och ett stort utbud av bostäder hjälper vi er att hitta företagsbostäder i Stockholm under organiserade och trygga former för en medarbetare eller kollega. Vi jobbar med seriösa hyresvärdar som söker seriösa hyresgäster.

Våra legitimerade hyresmäklare finns vid er sida under hela processen, från första samtalet tills att ni flyttar ut. Ni tilldelas en legitimerade hyresmäklaren som finns med vid visningar, under kontraktsförhandlingen och i framtagandet av hyreskontrakt.

Är ni inte på plats i Stockholm, eller av annan anledning inte kan närvara vid visningar? Ingen fara, vi erbjuder digitala lösningar för visningar så att ni inte behöver gå miste om några intressanta objekt.

Vi förespråkar att ha en direkt dialog för att kunna erbjuda er den allra bästa servicen, därför är vi alltid bara ett samtal bort. Om ni har några frågor, vänligen kontakta oss.

quality living