240405095

  • Villa uthyres
  • 7 Rum
  • 3 Sovrum
  • 144 m²

Objektdetaljer

  • Län: Stockholm
    Kommun: Stockholm
    Område: Västerort

    Rum: 7
    Sovrum: 3
    Boyta: 144 m²
    Biarea: 90 m²
    Tomtstorlek: 908 m²

    Tillträde: 2024-08-14
    Uthyres t.o.m.: 2026-06-14
  • Villatyp: Friliggande
    Kontraktstyp: Företag
    Byggnadsår: 1958
    Renoveringsår: 2023
    Planlösning: På entréplan finns kök med utsikt över trädgården samt ett stort vardagsrum med öppen spis. Här ligger också tre sovrum och badrum, avskilda från sällskapsytorna. En stor ektrappa leder upp till ett öppet utrymme för kontor och ett mysigt tv-rum. Källaren inrymmer gästrum, bastu, badrum, två rejäla förvaringsrum, matkällare med frys och extra kyl/frys, vinkällare och stor tvättstuga, med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Garaget nås både från källaren och utifrån via en ekport.
    Entrén är under tak och ansluter till uteplats med både öppen spis och infravärme. Från entréplan finns också en altandörr ut till trädgården.
    Uppfarten har plats för två bilar och baksidan rymmer en väl tilltagen uteplats för många gäster. På tomten finns ett växthus på 12 kvm för den odlingsintresserade, en redskapsbod, med plats för allt som behövs för trädgården, samt ett vedskjul för vinterns brasor.

    Utrustning: Kök: Fullt utrustat
    Badrum: Dusch. badkar och bastu
    Tvätt: Finns tvättstuga

    Omgivning: Villan ligger i Vällingbyhöjden är ett område som byggdes på 50-talet och det är en blandning av villor och radhus. Området har nära till naturen, nära Vällingbycentrum och många skolor och förskolor i närheten.

    Kommunikationer: Tunnelbana (grön linje) och bussar. Det närmsta pendeltågsstationen är Spånga och dit tar man sig enkelt med buss på några minuter. När det gäller övrig kommunikation så tar det 15 minuter med bil till Kista och endast 35 minuter till Arlanda och mindre än 20 minuter till Bromma flygplats.

  • VÃ¥ningar: 3
    Internet: Fiber
    Uppvärmning: Bergvärme
    Garage: Garage
    Tomttyp: Trädgårdstomt

Beskrivning

Välplanerad villa i Vällingby om totalt 234 kvm med bland annat tre sovrum, altan och garage. Uthyres flexibelt möblerad endast till företag.

Övriga upplysningar

Uthyres endast till företag.