240507104

  • Villa uthyres
  • 6 Rum
  • 4 Sovrum
  • 145 m²
(Klicka för verklig bildstorlek)

Objektdetaljer

  • Län: Stockholm
    Kommun: Solna
    Område: Solna

    Rum: 6
    Sovrum: 4
    Boyta: 145 m²
    Tomtstorlek: 228 m²

    Tillträde: 2024-07-15
    Uthyres t.o.m.: Tillsvidare
  • Villatyp: Annan
    Kontraktstyp: Företag
    Byggnadsår: 2020
    Planlösning:
    Detta nybyggda kedjehus sträcker sig över två våningar och erbjuder 145 kvadratmeter. På entréplan finner du en matsal, ett välutrustat kök, ett rymligt vardagsrum, en praktisk tvättstuga, ett badrum samt ett förråd för extra förvaringsmöjligheter. En trappa upp leder till ett allrum som omges av fyra sovrum och ytterligare ett badrum, vilket ger gott om privatliv och utrymme för avkoppling.
    Köket är fullt utrustat med avancerade hushållsmaskiner såsom kyl, frys, ugn, spis, diskmaskin och mikrovågsugn. Två fullutrustade badrum finns tillgängliga, inklusive ett med badkar på övre våningen. För din bekvämlighet finns också tvättmaskin och torktumlare installerade.
    Se även bild för planlösning.

    Utrustning:
    Kök: Fullt utrustat
    Badrum: Dusch och bad
    Tvätt: Finns i huset

    Omgivning:
    Huset ligger på promenadavstånd från Ulriksdals station, och det finns även flera busslinjer som erbjuder smidiga förbindelser till både Ulriksdals station och Hallonbergens tunnelbanestation. Du är även nära butiker, restauranger, Mall of Scandinavia och Friends-Arena, samt grönområden och vatten – perfekt för både affärs- och familjeliv.

    Kommunikationer:
    Gångavstånd till tåg och bussar.

  • VÃ¥ningar: 2
    Kabel TV: Ja
    Internet: Ja
    Garage: Carport
    Tomttyp: Altan och gräsmatta

Beskrivning

Nyproducerat (2020) kedjehus i Solna om 145 kvm med fyra sovrum och tomt med gräsmatta och altan samt carport. Uthyres möblerad endast till företag.

Övriga upplysningar

Uthyres endast till företag.